mapa
weba
ispis
stranice
  • A
  • A
  • uvećanje
    slova

Iver je mali grad kraj grada

Autentičan gradski život zasigurno pruža mnoge mogućnosti. Međutim, sve je više ljudi svjesno da lijek užurbanom i stresnom načinu života mogu naći u okruženju prirode i mira te u slobodnom vremenu koje tako često trošimo u gradskim prometnim gužvama.
Naselje Iver nastalo je iz ideje da se kraj Zagreba kreira oaza koja ima sve one pozitivne karakteristike jednog malog grada, više mira i zelenila, a istovremeno pruža sve potrebne sadržaje (edukaciju, rekreaciju, zabavu, opskrbu...).

Oaza sa svim potrebnim sadržajima

Na istoku Zagreba, u Sesvetskom Kraljevcu, smjestilo se naselje Iver. Na 13 hektara zemljišta mali grad s 25 zgrada postat će dom za oko 3000 žitelja koji će u svom okruženju imati sve potrebne sadržaje. Škola, vrtić, bazen, sportska dvorana i trgovački centar i mnogi drugi sadržaji poput autopraonice, autoservisa i specijaliziranih trgovina pojednostavnit će život i uštedjeti dragocjeno vrijeme obiteljima, ali i mladima koji započinju samostalan život. Oko 12 hektara razvijene površine bit će okruženo biciklističkim i rolerskim stazama, dok će nove prometnice unutar naselja osigurati lagan i jednostavan promet kroz naselje te brzu fluktuaciju u poslovnoj zoni, pritom ne ugrožavajući bezbrižno kretanje pješaka, djece u igri, rolera i biciklista.

Za ispravan prikaz ovog sadržaja potrebno je imati Flash player.

Naselje Iver je sa sjeverne strane omeđeno Dugoselskom cestom, a kontaktna zona naselja i spomenute prometnice je stoljetni park hrastova s kurijom. Neposredno uz južni rub naselja prolazi željeznička pruga, a sa zapadne strane naselje je omeđeno Vučićevićevom ulicom i Ulicom Bedema ljubavi. Istočno od naselja se nalaze neizgrađene površine namijenjene budućem razvoju.
Iver je smješten u suburbanoj zoni na istoku grada.
Prometno je dobro povezan sa centrom grada, kako cestovnim, tako i željezničkim putem.
Automobilom se za 5 minuta dolazi do obilaznice grada s kojom se najlakše i najbrže stiže do svih ulaznih točaka grada.
Vlak prolazi vrlo blizu južnog dijela naselja, a najbliže stajalište je udaljeno oko 800 m od naselja. Vlakom se stiže do Glavnog kolodvora za 15 minuta.
Polazna stanica gradskog autobusa Zet-a je neposredno uz naselje, na Dugoselskoj cesti. Autobus vozi Dugoselskom cestom kroz Sesvete, odakle možete koristiti autobusne veze u drugim smjerovima, do okretišta Borongaj.

Izrada web rješenja – Internet EKSPERT Svi podaci na stranici su isključivo informativnog karaktera.