mapa
weba
ispis
stranice
  • A
  • A
  • uvećanje
    slova

Kome poklanjamo povjerenje?

I kad se riješe sve nedoumice oko kupnje dugo sanjanog doma, donese odluka o lokaciji i vrsti nekretnine, sagledaju mogućnosti i ponuda te zaokruži financijska priča, jedno doista važno pitanje zasigurno ostaje lebdjeti nad glavama budućih vlasnika: je li tvrtka kojoj poklanjaju povjerenje pouzdana?

Dohel d.o.o.

Projektno društvo Dohel d.o.o. osnovano je 2006. godine za realizaciju projekta stambeno-poslovnog naselja Iver u Sesvetskom Kraljevcu. Vlasnik je nekretnine na kojoj je planirana izgradnja 25 stambenih objekata, škole, vrtića, sportske dvorane, bazena i više poslovnih objekata. U projektu Iver društvo Dohel nastupa kao investitor u dijelu rezidencijalno-poslovne namjene.

Društvo Dohel u izvedbi projekta angažira najkvalitetnije tvrtke s dokazanim iskustvom, u području projektiranja, graditeljstva i nadzora kako bi osiguralo krajnjem korisniku maksimalnu kvalitetu izvedbe, korištenje materijala i opreme najvišeg standarda kvalitete, kao i maksimalno poštivanje ugovorenih rokova izvedbe. Razvojna politika društva je usmjerena na valorizaciju životnih potreba kupaca i rješenja tih potreba suvremenim trendovima organizacije stambenog naselja i njegove izgradnje.

Dohel d.o.o. je investitor stambeno-poslovnog naselja Iver.

DOHEL d.o.o. za usluge

DOHEL d.o.o.
Sesvete, Ulica bedema ljubavi 5
Upisan u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu MBS 080560279
Temeljni kapital u iznosu 14.658.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Direktor: Mirela Mijan

IBAN: HR17 2500 0091 5011 3373 0 kod Hypo Alpe Adria Bank d.d.

 

 

 

Izrada web rješenja – Internet EKSPERT Svi podaci na stranici su isključivo informativnog karaktera.